woensdag 8 februari 2012

Zodiac

Net Zodiac uit. Het boek van de film. Of andersom. In elk geval gebaseerd op de seriemoordenaar die in de jaren zestig en zeventig huis hield in San Francisco e.o. Vermoordde op gruwelijke wijze mogelijk bijna 50 mensen, voornamelijk vrouwen. Is nooit gepakt, waart mogelijk nog rond. Zijn profiel: hij is psychotisch, seksueel gestoord, sadistisch, verwart liefde met geweld, heeft een dominante moeder, kan geen normale relatie aangaan met vrouwen, is koel en berekenend, houdt van messen en schietwapens.
Maar is verder heel normaal! Het kan de buurman zijn! Zonder gekheid! Vanmorgen in de metro zag ik een vent die er verdacht veel op leek! En dit is het teken van de Zodiac:

Lees jij ook leuke boeken? Laat het vooral weten!
Goed. Dan is het nu tijd voor een lekker muziekje. In de balk hiernaast de Talking Heads met Psycho Killer. Veel luistergenot.

1 opmerking:

Anoniem zei

Je nieuwe boekenrubriekje zet wel aan tot (nog meer) lezen! De Omweg geleend en alvast doorgebladerd. Dat belooft wat. Een boek van de bieb uit 1910 dat er al zo stukgelezen uitziet. Vast heel anders dan Winterboek. Misschien maar kopen...
Leendert