donderdag 16 april 2015

324

Terwijl Zus en Fred verder liepen, bleven Elly en Dagobert staan. Tegenover elkaar, Dagobert een kop groter. Elly's handen speelden nonchalant met de haarelastiek. Ondertussen keek ze haar partner schalks aan.
'Wat?' lachte Dagobert. 'Wat sta je te kijken?' Hij kon het niet helpen, hij moest haar even aanraken. Elly's losse bos haar vroeg erom om aangeraakt te worden, en haar kaaklijn, en haar slanke hals.
'Waren we niet van deze zaak afgehaald?' vroeg Elly, terwijl ze haar armen om Dagobert sloeg. Ze trok hem tegen zich aan en legde haar hoofd tegen zijn borst. Ze voelde en hoorde het onrustige kloppen van zijn hart. Zijn hand ging over haar haar, over haar rug, over haar billen. 
'Dat klopt,' fluisterde Dagobert.
'Wat doen we hier dan nog?' Elly keek omhoog, Dagobert omlaag. In plaats van te antwoorden drukte hij zijn lippen op die van Elly. Kussen in de Voerstreek, dacht hij, dat heb ik nog nooit gedaan. Het was een onzinnige gedachte, want hij had talloze locaties kunnen noemen waar hij nog nooit met Elly of enig andere vrouw had gekust. Hun tongen vonden elkaar en draaiden wellustig rond. 
'We moeten een plek vinden om te overnachten,' hijgde Elly toen zich een gelegenheid voordeed om iets te zeggen.

Geen opmerkingen: